skip to Main Content
Ehdota ja äänestä suosikkiasi!

Tuulivoima on tärkeä osa puhdasta tulevaisuutta.

Tästä syystä Suomen Tuulivoimayhdistys haluaa palkita vuoden Tuulivoimateko-palkinnolla teon tai toiminnan, joka on tukenut tai vauhdittanut tuulivoiman kasvua, tai on ollut positiivisella tavalla vaikuttamassa tuulivoima-alan kehittymiseen Suomessa.

Tuulivoimateko-ehdotuksia kerätään 31.12.2020 saakka. Kilpailun voittajan valitsee energia-alan asiantuntijoista sekä muista puhtaan energiantuotannon puolestapuhujista koostuva tuomaristo, mutta myös yleisö saa valita oman suosikkinsa. Ehdotukset perusteluineen lisätään sivustolle tulojärjestyksessä, löydät ne alempaa sivustolta.

Mikä on Tuulivoimateko?

Vuoden Tuulivoimateko-palkinto myönnetään teolle tai toiminnalla, joka on omalta osaltaan ollut tukemassa tai vauhdittamassa suomalaisen tuulivoiman kasvua ja kehittymistä. Palkinto voidaan myöntää niin yritykselle, projektille, tutkimukselle, viranomaiselle, kunnalle kuin vaikkapa tietylle tuulivoimahankkeelle tai yksityishenkilöllekin. Myöntämällä palkinnon Suomen Tuulivoimayhdistys haluaa nostaa esille Suomen energiaomavaraisuutta ja puhdasta energiantuotantoa edistävää toimintaa.

Tuulivoimateko-palkinto luovutetaan voittajalle helmikuussa 2020.

Tuomarit 2019

Vuoden tuulivoimateon valitsee asiantunteva tuomaristo, joka koostuu energia-alan asiantuntijoista sekä muista puhtaan energiantuotannon puolestapuhujista.

Myös yleisö pääsee valitsemaan suosikkinsa – muista siis käydä äänestämässä vuoden 2020 Tuulivoimatekoa 27.11. – 31.12.2020. välisenä aikana.

Yhteystiedot

Suomen Tuulivoimayhdistys ry
Kauppakatu 19 A 9, Jyväskylä

040 7700 332
tuuli@tuulivoimayhdistys.fi
Back To Top